Californisk Zinfandel i topklasse

Svampe i cremet sauce & hvid trøffelolie

Svampe i cremet sauce & hvid trøffelolie ….rosmarin, salvie, Parmigiano-Reggiano) & pasta bare lidt let aftensmad

Denne ret kan laves som vegetar ret (grønsagsfond) eller med hønsefond helt op til hvad man ønsker, den er meget let at lave.

Ingredienser:    
200-300g svampe
Tør Hvidvin (en “stor sjat”)
Rosmarin (frisk eller Plantemagernes)
Salvie (helst frisk ellers tørret)
2 Æggeblommer
250 ml fløde
40-60g Parmigiano-Reggiano
Hvid trøffelolie (en sjat for smag)
Hønsefond samt evt. en sjat grønsagsfond
Olivenolie samt lidt smør til stegning
Frisk kværnet peber
Pasta (tørret)

Hvordan:
Start med at Koge pasta i rigelig vand (med salt) i en gryde.

I en pande tilsættes lidtolivenolie samt smør som varmes op derefter tilsættes svampe, som skal ristes af på panden når det er begyndt at ta farve tilsættes lidt hvidvin . Skru helt ned, derefter tilsættes lidt hønse eller grønsagsfond.

Kom den kogte pasta (”Al dente”) ned til svampene på panden og bland grundigt sammen.

Derefter hældes blandingen af æggeblommer, fløde,  Parmigiano-Reggiano over og bland hurtigt. Server derefter gerne med  Parmigiano-Reggiano på samt evt friskkværnet peber. 

Meget enkelt og hurtigt mad …..

Følgerlink til min blog: https://bloggersdelight.dk/follow/251951

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Californisk Zinfandel i topklasse