Spaghetti Danieli med et tvist
Helt enkelt mad Spaghetti Danieli med mit lille tvist tilsat lidt hvidvin sammen med den lufttørret skinke …
Til 4 personer
400-500 g spaghetti, 200 g lufttørret italiensk skinke, 100 g smør, 1-2 spsk olivenolie, en sjat hvidvin, 2 stk. æggeblommer, 2,5 dl piskefløde, ca. 70 g Parmigiano-Reggiano, salt & peber (efter smag) pas på med salt og smag efter først!
Start med at Koge spaghettien i rigelig vand (med salt).
I en sauterpande tilsættes lidt olivenolie samt smør som varmes op derefter tilsættes skinken, som skal være i fine strimler på panden når det er begyndt at ta farve tilsættes lidt hvidvin skru helt ned og lad smørret tage smag af skinken og vinen.
Kom den kogte spaghetti (”Al dente”) ned til skinken på panden og bland grundigt sammen.
Derefter hældes blandingen af æggeblommer, fløde, Parmigiano-Reggiano over og bland hurtigt.
Server derefter gerne med Parmigiano-Reggiano på samt evt friskkværnet peber.
Følgerlink til min blog: https://bloggersdelight.dk/follow/251951
Ingen kommentarer endnu