Torsk og bøf ikke en torske dum menu

Spaghetti og kødboller med tankerne på barndommens Disney lady og vagabonden

Spaghetti og kødboller

I denne ret er det lige før man møder lady og vagabonden fra Disney …. Det er blandt mine favoritter som kommer på bordet elsker denne ret … der er så meget velsmag, den ta lidt tid at lave .. men er det hele værd !

Opskrift:

Sovs: Olivenolie, hvidløg, Hakkede Løg, Hakkede Friske Persille, Oregano, basilikum, Tomatpuré, dåse Tomater (hakkede), Salt og Peber, Jeg bruger oksefond eller kalvefond og mælk, Parmigiano-Reggiano

Kødboller:

Jeg bruger oksekød (70%) og svinekød (15%) & kalvekød (15%), frisk hakket persille, salt og peber, rasp, Parmigiano-Reggiano En vigtig ting brug kun den rigtige parmesan (Parmigiano-Reggiano)

Til denne ret brug kun kvalitets pasta og kog det kun med salt 

Vinen til maden:

Siro Pacenti, Rosso di Montalcino 2007, 100% Sangiovese, Modnet 12 måneder i franske barriques hvor 1/3 er nye fade Alcohol 14,5%

Der er en tydelig duft af kirsebær, brombær, noget tobak, urter,  smagen er tydelig kirsebær, brombær, “ler” krydderier, læder den har mange lag, medium krop, fine tanniner, tør,  medium syre,  Dette er en supervin vin fra Toscana ! 🔝 🔝🔝 meget saftig, som passer til det bedste fra det Toscanske køkken eller fortjene det til det bedste oksekød! det en vin man bør smage !! 💯 blandt toppen af mine egne favoritter fra Toscana !

Hvor godt kan Rosso di Montalcino smage ….  ja her er en fra Siro Pacenti der smager så englene synger … Denne vin kan jeg varmt anbefale 🍷🍷🍷🍷🍷🍷🔝 pris 200,00 kr. pr./fl.

Jeg har købt denne hos Bichel vine som har et meget stort udvalg at vine i høj kvalitet samt et stort udvalg af specialiteter, der altid er mulighed for en snak om vin og mad som passer sammen, der er altid en mulighed for at smage vin og kommer man forbi en fredag er der altid en lille smagsprøve, sammen med lidt vin i et vinglas fra Zalto som passer til den.

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsk og bøf ikke en torske dum menu