Cuvettesteg 100% Fuldblods Wagyu m/laktose bearnaise

Cremet svampesauce m/hvidvin & Pasta super enkelt mad 

Retter er en meget let ret at lave … med få men gode råvare,  køb en god og passene mængde af forskellige friske svampe, lidt basilikum eller anden krydderurt, fløde, Parmigiano-Reggiano, lidt olivenolie og smør. Meget enkelt.

 

Ingredienser:    
200-300g svampe 
Tør Hvidvin (en “stor sjat”) 
Basilikum (frisk eller Plantemagernes) 
300 ml fløde  
60g Parmigiano-Reggiano 
Olivenolie samt lidt smør til stegning 
Frisk kværnet peber 
Pasta (tørret)

 

Hvordan:
Start med at Koge pasta i rigelig vand (med salt) i en gryde, derefter skær alle svampe i stykker efter de er blevet renset først.

I en pande tilsættes lidt olivenolie samt smør som varmes op derefter tilsættes svampe, som skal ristes af på panden når det er begyndt at ta farve tilsættes lidt hvidvin samt basilikum herefter skru helt ned.

Derefter hældes blandingen af fløde og Parmigiano-Reggiano over og bland hurtigt og lad det simre lidt.

Server derefter gerne med Parmigiano-Reggiano samt evt friskkværnet peber.

Meget enkelt og hurtigt efterårs mad …..


Følgerlink til min blog: https://bloggersdelight.dk/follow/251951

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cuvettesteg 100% Fuldblods Wagyu m/laktose bearnaise