Cremet svampesauce m/hvidvin & Pasta super enkelt mad
Retter er en meget let ret at lave … med få men gode råvare, køb en god og passene mængde af forskellige friske svampe, lidt basilikum eller anden krydderurt, fløde, Parmigiano-Reggiano, lidt olivenolie og smør. Meget enkelt.
Ingredienser:
200-300g svampe
Tør Hvidvin (en “stor sjat”)
Basilikum (frisk eller Plantemagernes)
300 ml fløde
60g Parmigiano-Reggiano
Olivenolie samt lidt smør til stegning
Frisk kværnet peber
Pasta (tørret)
Hvordan:
Start med at Koge pasta i rigelig vand (med salt) i en gryde, derefter skær alle svampe i stykker efter de er blevet renset først.
I en pande tilsættes lidt olivenolie samt smør som varmes op derefter tilsættes svampe, som skal ristes af på panden når det er begyndt at ta farve tilsættes lidt hvidvin samt basilikum herefter skru helt ned.
Derefter hældes blandingen af fløde og Parmigiano-Reggiano over og bland hurtigt og lad det simre lidt.
Server derefter gerne med Parmigiano-Reggiano samt evt friskkværnet peber.
Meget enkelt og hurtigt efterårs mad …..
Følgerlink til min blog: https://bloggersdelight.dk/follow/251951
Ingen kommentarer endnu