Gateau Marcel klassiske Franske chokolade kage med et tvist hvid chokolade 😱🤪

Quinta Sardonia Sardon 2016

https://klubvin.dk/shop/38-spansk-roedvin/1493-sardoacuten-2016-quinta-sardonia-sardoacuten-de-duero/

Sponsoreret indlæg

Vinen til den gode grillaften med godt kød

Sardon 2014 var den første udgave af denne fortræffelige rødvin fra Quinta Sardonia som i første årgang fik 90P fra  Parker af “Luis Gutiérrez Issue Date 28th Feb 2017 Source 229, The Wine Advocate” så der er lagt op til noget stort med denne vin fra Quinta Sardonia, jeg har selv tidligere haft lejlighed til at smage årgang 2014 som er fremragende. Jeg har modtaget denne framragende rødvin fra Klubvin som i den grad har meget inden for vin og vinudstyr om du leder efter en proptrækker eller dit nye vinkøleskab eller god vin har du her et seriøst sted.

Sardon 2016 en biodynamsisk vin.
Område: Castilla y Leon VT, Vingård Quinta Sardonia er beliggende ved Sardon de Duero.
Druer:Tempranillo (Tinto Fino) 95%, Garnacha 2%, Albillo, Syrah, Malbec samt Cabernet Sauvignon 3%.
Alkohol 14,5%
Lagering: 6 mdr. i 3 år gamle i fransk eg fade, samt i 1.200-L foudres og betonæg og ståltanke, Vinen har tilbragte yderligere 6 måneder i betonbeholdere.

Det er en vin med saft og kraft samt elegance og struktur, duft kirsebær, brombær lidt blomme, tobak smag frugtig med noter af kirsebær, brombær, blåbær, mørk chokolade, tobak, farve mørkerød med et lilla skær, det er en kraftig vin, med fine tanniner, tør uden at være ekstrem, over medium syre med god lang eftersmag, Det er en rigtig godt lavet vin ingen tvivl om det, som minder meget om dens storebror QS2!  

Du kan købe den hos Klubvin til en skarp pris 125 kr pr. fl. v/6 stk. Så mangler du bare at købe Ribeye eller andet godt stykke oksekød samt bagekartofler og hjemmelavet bearnaise samt lidt salat, eller en god gang BBQ, desserten kan du måske få en ide til på min blog. Jeg har valgt at få den sammen med en god gang BBQ og der passer den godt, det er en rigtig god madvin, som du kan nyde før under og efter maden på terrassen en dejlig sommeraften.

Fact
Quinta Sardonia er et del af et projekt som Peter Sisseck var med til at skabte sammen med Jerome Bougnaud for at højne kvaliteten samt bibeholde de gamle vinstokke, hvor de på den måde skabte nogle fantastiske vine – Quinta Sardonia (QS) & Qs2 som naturligvis er økologisk og med med respekt for naturen. I dag er Peter Sisseck ikke en del af Quinta Sardonia men intet tvivl om han har været med til at vise vejen, Sardon er 3’de vin i huset og det sidste skud på stammen fra denne vingård hvor det foregår i respekt for naturen – økologien samt biodiversiteten.

Årgang 2016 kom på flaske i januar 2018 og frigivet til salg i februar 2018, der er produceret 90.000 750ml flasker samt 2000 magnum flasker.

 

Følgerlink til min blog: https://bloggersdelight.dk/follow/251951

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gateau Marcel klassiske Franske chokolade kage med et tvist hvid chokolade 😱🤪