Svampe i cremet sauce & hvid trøffelolie

Jordbær med fløde 🇩🇰møder Panna Cotta 🇮🇹


Panna Cotta
🇮🇹m/Fary Lochan Jordbærlikør 🇩🇰 & danske jordbær 🇩🇰

 

Noget så dansk som jordbær med fløde kan man tillade sig at lave det om …. svaret er ja min fortolkning på dette er en Panna Cotta med danske Fary Lochan jordbærlikør, der er selvfølgelig også danske jordbær i, det er en dessert som smager og dufter af sol og sommer.

 

Hvad skal bruges til 9 personer:
Panna Cotta: 750 ml fløde, 9 spsk sukker, 3 spsk Vanilje Bean paste, 140 ml Fary Lochan Jordbærlikør, 4 x husblas, samt friske jordbær (helst danske).

Udstyr:
Brug en mindre gryde
En skål: læg husblas i blød i koldt vand.
En skål til jordbær
Piskeris
Glas til anretning.
En skål: læg husblas i blød i koldt vand.
En skål med skiveskårede jordbær med lidt sukker.
Anret glas med skiveskårede jordbær først

Hvordan:
I en gryde hvor fløde samt Vanilje, samt sukker bringes forsigtigt/langsomt i kog (svag varme). Når cremen er godt varm tilsættes Fary Lochan Jordbærlikør samt de udblødte husblas, rør til de er opløst.

Derefter hælder jeg cremen i cafe glas  (der bliver 9 stk.) sæt dem i køleskabet til de har sat sig (ca 4 timer).

 

Følgerlink til min blog: https://bloggersdelight.dk/follow/251951

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampe i cremet sauce & hvid trøffelolie