Det handler om mad, vin, øl, kvalitet, maden jeg laver …med min tvist på maden … mine tanker, min holdning, ideer, så længe jeg kan huske har jeg været nysgerrig på det at lave mad, smage på maden … jeg kan huske jeg var i min bedsteforældres køkken … det klassiske Danske køkken med et Italiensk og fransk tvist … fra deres rejser gennem Europa, fortællingen om den Italienske kok, der kom med en meget stor gryde med ragu alla boulenase … samt en helt masse andre anekdoter …

Mad og vin er for mig 2 sider af samme sag …. god vin gør den rigtige mad rigtig god og det samme gør maden ved vinen ….  en af mine “kæpheste” i madlavning lav den nu rigtigt!  Brug friske råvare, så friske urter som muligt. Hvorfor jeg bruger sous vide ..
det handler om at få den rette smag ved hjælp af bl.a. urter … rigtige kerne temperatur kød, en god måde at bevare saft og kraft. Ja det kan gøres på andre måder …. jeg bruger mange metoder i min madlavning, bl.a. molekylær gastronomi, grill følg med se om der er noget du kan bruge i dit køkken, jeg bruger IKKE opstillede billeder.

Velkommen til min blog.

Livet er for kort til dårlig vin & mad

Hilsen

Michael

 

 

Følgerlink https://bloggersdelight.dk/follow/251951