Københavnerstang som Panna cotta en børne venlig dessert
Panna cotta med ananas
Panna cotta lavet efter den klassiske danske is Københavnerstang med den ikoniske smag af ananas og fløde, vanilje.
I en voksen version kan der tilsættes Plantation Pineapple Original Dark Trinidad & Tobago rom
Da jeg for noget tid siden lavede Panna cotta, fik jeg den ide at tilsætte lidt ananas saft (FUN light samt lidt af saften fra ananas som er kørt i en blender) … det der kom ud af det var faktisk lidt sjovt … en Panna cotta der smager som en Københavnerstang …. en meget børnevenlig dessert ide som jeg med det samme fik ros for
Panna Cotta: 1/2 L fløde, 6 spsk rørsukker, 1 spsk Vanilje Bean paste, Saft fra ananas, FUN light ananas (dette er efter smag), 4 x husblas
Hvordan:
Brug en mindre gryde hvor fløde samt Vanilje, samt rørsukker, FUN light bringes forsigtigt/langsomt i kog (svag varme).
En skål: læg husblas i blød i koldt vand.
Når cremen er godt varm tilsættes de udblødte husblas, rør til de er opløst, derefter hælder jeg cremen i nogle glas, sæt dem i køleskabet til de har sat sig.
Derefter laves en “ananas gelé“ som top på Panna Cotta på samme måde som når man laver Panna Cotta
(bringes forsigtigt/langsomt i kog (svag varme).
6 spsk rørsukker, 1 spsk Vanilje Bean paste, Saft fra ananas, FUN light ananas (dette er efter smag), 4 x husblas blød i koldt vand.
Derefter tilbage i køleskabet så de kan sætte sig
Ingen kommentarer endnu