Wine test Argot Madras Pinot Noir 2013

Københavnerstang som Panna cotta en børne venlig dessert

Panna cotta med ananas


Panna cotta lavet efter den klassiske danske is Københavnerstang med den ikoniske smag af ananas og fløde, vanilje.

I en voksen version kan der tilsættes Plantation Pineapple Original Dark Trinidad & Tobago rom

 

Da jeg for noget tid  siden lavede Panna cotta, fik jeg den ide at tilsætte lidt ananas saft (FUN light samt lidt af saften fra ananas som er kørt i en blender)  … det der kom ud af det var faktisk lidt sjovt … en Panna cotta der smager som en Københavnerstang …. en meget børnevenlig dessert ide som jeg med det samme fik ros for

Panna Cotta: 1/2 L fløde, 6 spsk rørsukker1 spsk Vanilje Bean paste, Saft fra ananas, FUN light ananas (dette er efter smag), 4 x husblas

Hvordan:

Brug en mindre gryde hvor fløde samt Vanilje, samt rørsukker, FUN light bringes forsigtigt/langsomt i kog (svag varme).

En skål: læg husblas i blød i koldt vand.

Når cremen er godt varm tilsættes de udblødte husblas, rør til de er opløst, derefter hælder jeg cremen i nogle glas, sæt dem i køleskabet til de har sat sig.

Derefter  laves en “ananas gelé“ som top på Panna Cotta på samme måde som når man laver Panna Cotta

(bringes forsigtigt/langsomt i kog (svag varme).

6 spsk rørsukker1 spsk Vanilje Bean paste, Saft fra ananas, FUN light ananas (dette er efter smag), 4 x husblas blød i koldt vand.

Derefter tilbage i køleskabet så de kan sætte sig

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wine test Argot Madras Pinot Noir 2013