Vintage vine fra Toscana/Italien

Mad en lørdag aften Stenbiderrogn, samt torsk – havkat

Til aften ville jeg lave lidt god mad, valget blev som forret Stenbiderrogn hovedret fisk …  samt en god flaske vin  

Stenbiderrogn (rødløg, citronsaft lidt aquavit) smørstegte nødder, avokadopure (ISI sifon) avokadopure er lavet med 2 advokadoer, 2 spsk. Cremefraiche 18% samt en 38%, lidt fløde, 1 teske Tabasco-sauce, 1 teske chipotle, limesaft, lidt hvidvin, salt og peber smagt til …  (brug en stavblender) derefter op i ISI sifon via tragt samt sigte fra ISI hvad gør man ikke får noget ned i sifon der ikke kan komme ud igen … læg sifon i køleskabet (brug en Sifon patron) i et par timer til den skal bruges med avokadopure/cremen ryst den godt før og efter  

Torsk, havkat – små bagte kartofler hjemmelavet hollandaise (Fisk m/smør sous vide @50 grader 25 min derefter kort på panden i klaret smør, grønsager ved 60 grader i 2 timer) så 2 sous vide stave Igang …

Vinen til maden 

Honig Sauvignon Blanc 2016 duft af grønne  æble, citrus og melon smag: grønne  æble, citrus, melon, medium + syre medium krop den er tør uden at være ekstrem, fin lang eftersmag 💯 en af mine favoritter specielt når der er stenbiderrogn eller til fisk, skaldyr eller en sommeraften på terrassen nyd den med eller uden mad den er frisk/crisp 💯 …. jeg har smagt flere årgange og det er bare en vin jeg kommer tilbage til 💯 den er altid i huset, Honig Sauvignon Blanc er en vin jeg kan anbefale 🥂🥂🥂🥂🥂/89P pris 150,00 kr. pr./fl.

Jeg har købt den hos California Wine i Danmark som har rigtig mange vine fra mindre men højkvalitets vingårde 🔝

 

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vintage vine fra Toscana/Italien