Gryderet Spansk inspireret Stroganoff på Svinemørbrad med Chorizo pølse
Dette er en lille ide jeg har gået med i nogen tid …. hvor Stroganoff laves med Spansk frisk Chorizo pølse, jeg har fået denne fra La Cantina Maria som er en butik med alt fra det spanske køkken
Jeg har valgt at lave den kun med svinekød denne gang men den kan også laves på oksekød
Du skal bruge: Rigtig frisk Chorizo pølse, Svinemørbrad, bacon, evt cocktailpølser, løg, Rød, gul peberfrugt, Gulerødder, Svampe (gerne flere typer) Piskefløde, Rødvin, Æblecider, Svinefond, Paprika, brug gerne flere typer, Cayennepeber, Hvedemel, Chili efter smag hvidløg samt en stor stegegryde, stegepande.
Lav en stroganoff på Svinemørbrad base hvor du tilsætter Chorizo
Bacon steges nænsomt på panden først
Svampe steges på en bande
Til mørbrad blandes og bruges paprika, brug gerne flere typer cayennepeber, mel, chili efter smag brunes af på panden i klaret smør samt olivenolie
Chorizo …
start med at skære Chorizo i skiver.
Derefter skal de på en meget varm pande med lidt klaret smør.
Når de begynder at få farve tilsættes først lidt cider derefter løg, rød, gul peberfrugt, gulerødder på panden vent lidt tilsæt resten af cideren lad det simre … tilsættes til stroganoffen.
Server gerne ris til…..
Ingen kommentarer endnu