Funky hipster vin på Italiensk

Gryderet Spansk inspireret Stroganoff på Svinemørbrad med Chorizo pølse

 

Dette er en lille ide jeg har gået med i nogen tid …. hvor Stroganoff laves med Spansk frisk Chorizo pølse, jeg har fået denne fra La Cantina Maria som er en butik med alt fra det spanske køkken

Jeg har valgt at lave den kun med svinekød denne gang men den kan også laves på oksekød

Du skal bruge: Rigtig frisk Chorizo pølse, Svinemørbrad, bacon, evt  cocktailpølser, løg, Rød, gul peberfrugt, Gulerødder, Svampe (gerne flere typer) Piskefløde,  Rødvin, Æblecider, Svinefond, Paprika, brug gerne flere typer,  Cayennepeber, Hvedemel, Chili efter smag hvidløg samt en stor stegegryde, stegepande.

Lav en stroganoff på Svinemørbrad base hvor du tilsætter Chorizo

Bacon steges nænsomt på panden først 

Svampe steges på en bande

Til mørbrad blandes og bruges paprika, brug gerne flere typer cayennepeber, mel, chili efter smag brunes af på panden i klaret smør samt olivenolie

Chorizo …

start med at skære Chorizo i skiver.

Derefter skal de på en meget varm pande med lidt klaret smør.

Når de begynder at få farve tilsættes først lidt cider derefter løg, rød, gul peberfrugt, gulerødder på panden vent lidt tilsæt resten af cideren lad det simre … tilsættes til stroganoffen.  

Server gerne ris til….. 

 

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Funky hipster vin på Italiensk