Boeuf Bourguignon
Braiseret svinekam i tæt sovs m/pasta
Braiseret oksekød i porter
Der skal brød til
Grydebrød
Forloren hare en klassisk dansk ret
Dansk æggekage som jeg laver den
Gæster og dansk hakkebøf med bløde løg en sikker vinder
Københavnerstang som Panna cotta en børne venlig dessert
Jordbær med fløde 🇩🇰møder Panna Cotta 🇮🇹
Torboli liquore Panna cotta
Kalvefond den gode smagsgiver til mange retter
Hellefisk m/hvide asparges & stør caviar
Gualtiero Marchesi “Guld-Risotto” – Risotto alla MIlanese – Rissotto med safran og hummer
Mad en lørdag aften Stenbiderrogn, samt torsk – havkat
Salat med gedeost den nemme og hurtige ret
Cremet svampesauce m/hvidvin & Pasta super enkelt mad
Svampe i cremet sauce & hvid trøffelolie
Cuvettesteg 100% Fuldblods Wagyu m/laktose bearnaise
BBQ fredag aften
Den Italienske super dessert Panna Cotta med et tvist …. med lidt brug af molekylær gastronomi
Gryderet Spansk inspireret Stroganoff på Svinemørbrad med Chorizo pølse
Boeuf Stroganoff i did it my way
Quinta Sardonia Sardon 2016
Pecorino hvidvin fra Marche i Italien perfekt ledsager til skaldyr
Join the revolution Brancacci wines No5 Piemonte DOC Rosso
En funky hvidvin! Corte Quaiara Monte delle Saette IGP
Jeg var til sommer lagersalg hos Randers & Raasted bryghus idag
Det gode øl, hvad er det ?
Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *
Notify me of followup comments via e-mail
Navn *
E-mail *
Websted
Gem mit navn, mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer.
Ingen kommentarer endnu