Spezzatino Toscana al chianti classico e fagioli

Dansk æggekage som jeg laver den

Æggekage

Man kan lave æggekage på rigtig mange måder, forskellige grønsager, krydderier hvad der nu lige passer, helt sikkert også en med chili … jeg har lavet denne med æg, cremefraiche 18%, lidt mel, rød pepperfrugt, forårsløg, purløg, salt pepper meget simpelt i en pande først på et blus/kogeplade derefter sætter jeg den i ovnen for at lave den færdig.

Jeg bruger bacon fra et mindre stykke jeg køber, en stor fordel ved at købe et stykke er du kan få bedre kvalitet bacon du selv kan skære, og ja det kan godt skæres meget tyndt på en pålægsmaskine! 

Jeg vil anbefale at købe evt mindre helt stykke bacon, kvaliteten er meget bedre end det der købes i meget tynde skiver, og ja det smager bare meget bedre! Så ta fat i din lokale slagtermester/supermarked eller køb det hos en online slagter som MRBeef. Ja man kan godt selv lave bacon men det kræver en del udstyr …

Til denne ret fik jeg en god dansk øl fra Midtfyns Bryghus Double IPA 💯

Følgerlink til min blog: https://bloggersdelight.dk/follow/251951

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spezzatino Toscana al chianti classico e fagioli