Grydebrød

Risotto m/sardiner & sorte oliven 

“Risotto con sarde”

Tilberedningstid: ca 35-40 minutter

Ingredienser til 4 portioner:
2 spiseskefuld olivenolie samt  1 1/2 stort skalotteløg (finthakkede) 2 fed hvidløg (finthakkede), 350 gram risotto ris, 2 – 2,5 dl hvidvin, ca 12 dl grøntsagsbouillon, sardiner & sorte oliven, 80 g smør, 120 g reven 36 md. gammel Parmigiano-Reggiano, hvid trøffelolie.

Varm olivenolien op i en gryde, sautér løg og hvidløg så de får en lidt farve. Tilsæt risotto ris og lad dem stege med nogle minutter til de har absorberet olien, hæld tør hvidvin og lad det koge ind ved svag varme, derefter tilsættes grøntsagsbouillon, mens du rører rundt, bliv ved med at tilsætte lidt mere bouillon i takt med at risene absorberer væsken. Fortsæt sådan i cirka 25 minutter, indtil risene er bløde, men endnu har bevaret deres kerne. Lige inden risene er færdige, kommes hakkede oliven samt sardiner i risene. Sluk nu helt for varmen, monter smør og rør det rundt til det smelter. Tilsæt parmesan i og rør rundt. Smages til med lidt hvid trøffelolie, peber og evt. salt. 

Den skal være flydende når den er færdig.

 

Følgerlink til min blog: https://bloggersdelight.dk/follow/251951

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grydebrød