Braiseret svinekam i tæt sovs m/pasta

Risotto m/grønne ærter & hvid trøffelolie

Risotto m/ærter

Tilberedningstid: ca 35-40 minutter inkl. klargøring. 

Ingredienser til 4 portioner:
2 spiseskefuld olivenolie samt  1 1/2 stort skalotteløg (finthakkede) 2 fed hvidløg (finthakkede), 350 gram risotto ris, 2 – 2,5 dl hvidvin, ca 12 dl hønsebouillon eller grønsagsbouillon, grønne ærter efter smag, 80 g smør, 120 g reven 36 md. gammel Parmigiano-Reggiano, hvid trøffelolie.

Varm olivenolien op i en gryde, sautér løg og hvidløg så de får en lidt farve. Tilsæt risotto ris og lad dem stege med nogle minutter til de har absorberet olien, hæld tør hvidvin og lad det koge ind ved svag varme, derefter tilsættes hønsebouillon (der kan godt bruges grønsagsbouillon som erstatning for hønsebouillon), mens du rører rundt, bliv ved med at tilsætte lidt mere bouillon i takt med at risene absorberer væsken. Fortsæt sådan i cirka 25 minutter, indtil risene er bløde, men endnu har bevaret deres kerne. Lige inden risene er færdige, kommes ærterne i. Sluk nu helt for varmen, monter smør og rør det rundt til det smelter. Tilsæt parmesan i og rør rundt. Smages til med lidt hvid trøffelolie, peber. Risottoen skal være flydende når den er færdig.

Følgerlink til min blog: https://bloggersdelight.dk/follow/251951

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Braiseret svinekam i tæt sovs m/pasta