michaelstougaard
Rom blev ej bygget på en dag men denne rom is kan godt laves på en dag
Vanilje krokantis med Panama rom
Denne is har et ekstra gear i smagen, denne rom har chokolade noter pga den måde den Rom er lageret på i fade hvor de har smurt hele fadet indvendigt med kakao det afspejler sig i smagen.
Jeg har lavet det på denne måde som en almindelig vaniljeis: 6 æggeblommer, 100 g sukker, 1/2 L piskefløde, vanilje 1 spsk. vanilla Bean paste, 1 cl. Compañero Ron Panama, Extra Añejo.
Krokant:
Smelt sukker og tilsæt 3 cl. Compañero Ron Panama, Extra Añejo. Hæld blandingen ud på et stykke bagepapir og lad krokanten afkøle, inden den hakkes i små stykker.
Hæld hele massen i en ismaskine og kør
Mængden af Compañero Ron Panama, Extra Añejo du tilsætter er helt op til dine smagsløg i denne is
Følgerlink til min blog: https://bloggersdelight.dk/follow/251951
Ingen kommentarer endnu