Den Italienske super dessert Panna Cotta med et tvist .... med lidt brug af molekylær gastronomi

Vinen til spicy mad

Vin til den asiatisk mad her til Indian chicken curry

Saint Clair 100 % Riesling fra Marlborough, New Zealand (Tysk spätlesestil), årgang 2015, alkohol 11%

Duft tydelig citrus frugt som at ta friske lime, mandarin og sætte næsen ned i dem på en gang! Smagen meget tydelig citrusfrugter, grønne æbler, mineralsk.  Det er en let vin, som er off dry men fremstår tør, med høj syre, fin lang eftersmag. Jeg valgte denne vin hos Bichel Vine på anbefaling, og den skuffer ikke på nogen måde når det kommer til stærk mad fra det asiatiske køkken, her komme den til sin ret 💯, det er ikke sidste gang jeg vil købe den når jeg laver asiatisk mad. Pris 135 kr/fl. ved 1 stk.

Indian chicken curry

Det er en god krydret og stærk ret som kræver gode krydderier der bliver blandet sammen til denne ret, serveres med ris og evt nanbrød

Følgerlink https://bloggersdelight.dk/follow/251951  

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den Italienske super dessert Panna Cotta med et tvist .... med lidt brug af molekylær gastronomi