Min Ragu alla Bolognese 🙃

Toppen af proppen når vinen skal åbnes – den rigtige proptrækker

 

Det at finde den eller de rigtige proptrækker er i virkeligheden ikke så svært … der findes dog et hav af modeller men de simple er de bedste, og som udgangspunkt er tjenerværktøjet (Pulltex) det klassiske valg til åbning af vin, jeg kan med 99 % sikkerhed sige at du kan og vil klare dig med en til det meste rød og hvidvin, de findes til gengæld i rigtig mange udgaver og priser fra de billige til under hundrede danske kroner til over tusinde kroner jeps de kan blive dyre men fakta er de kan det samme åbne en flaske vin …. ja der er forskel på kvalitet og materialer helt sikkert.

Til åbning af vintage vin er Ah So proptrækker et af de sikreste valg da man nænsomt kan lirke de to ben ned på hver side af proppen for at holde på proppen, det er så og sige bare et spørgsmål om at forsigtigt dreje proppen op af flasken. Man kan faktisk også få en prop tilbage i flasken med samme Ah So den er simple og findes i mange udtager fra nogle hvor håndtaget er lavet i træ en Italiensk udgave fra Repop.it som er nok er den flotteste jeg har set!  Og til den simple til under 100 kr.

Der findes mange specielle proptrækker men se på hvad du har brug for, i de fleste tilfælde vil disse være det rigtige valg om det så er en dyr udgave eller den billige er helt op til dig.

 

 

Følgerlink til min blog: https://bloggersdelight.dk/follow/251951

 

Ingen kommentarer endnu

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Ragu alla Bolognese 🙃